User avatar
Netherlands MCJim
ESOC Media Team
Posts: 2266
ESO: MCJim
Location: The Netherlands

13 Feb 2017, 11:33

Rikikipu wrote:In order to avoid the famous "where I can download esoc ui maps ?" You can now find all esoc maps compatible with UI2.2 (for free) here : maps.php

That was really needed, thanks
:food: AoE3 YouTube channel: http://www.youtube.com/jimleem1
:wood: AoE3 Twitch channel: http://www.twitch.tv/MCJim_
User avatar
Spain Carlos
Crossbow
Posts: 2
ESO: carlos_18ag

02 May 2017, 21:21

Hi, I've tried to installa UI 2.2, but it does not work in my pc, I don't know what should I do, I don't know where is the problem. I've installed all and the maps too.
¿Could you help me?
User avatar
Sweden Gendarme
ESOC Dev Team
Donator 02
Posts: 1662
ESO: Gendarme

02 May 2017, 21:29

@Carlos You need to explain how it doesn't work. Do you not notice anything different with the UI installed, or does the UI not work properly? How did you try to use the UI? Watching a rec? Observing a game?
Image
User avatar
Spain Carlos
Crossbow
Posts: 2
ESO: carlos_18ag

02 May 2017, 21:36

Gendarme wrote:@Carlos You need to explain how it doesn't work. Do you not notice anything different with the UI installed, or does the UI not work properly? How did you try to use the UI? Watching a rec? Observing a game?

It was not working while I was playing online vs computer FFA and custom map. My english is not very good, :( I hope you understand me.
User avatar
Sweden Gendarme
ESOC Dev Team
Donator 02
Posts: 1662
ESO: Gendarme

02 May 2017, 21:38

@Carlos It does not work when you are playing yourself, obviously. That would be cheating. It works when you watch recorded games that were played on UI 2.2a maps, or when you observe games that are played on UI 2.2a maps.
Image
User avatar
Belgium Asateo
Dragoon
Posts: 236
ESO: Asateo
Location: Belgium

16 Jun 2017, 08:27

Hey,

I've tried installing the maps but it doesn't work. When open the EP I can see and choose the maps, but in regular AOE3 not. I think the problem might be I bought the game on steam, thus the maps are located elsewhere. I've tried copying to the map folder in steam but still can't choose the maps in game.
Anyone an idea what to do?

Thx
User avatar
Czech Republic EAGLEMUT
ESOC Dev Team
Donator 01
Posts: 1684
ESO: EAGLEMUT
Location: [WPact]
Game: AoE Online

16 Jun 2017, 08:53

Asateo wrote:Hey,

I've tried installing the maps but it doesn't work. When open the EP I can see and choose the maps, but in regular AOE3 not. I think the problem might be I bought the game on steam, thus the maps are located elsewhere. I've tried copying to the map folder in steam but still can't choose the maps in game.
Anyone an idea what to do?

Thx

Hey, trying copying the maps from Documents\My Games\Age of Empires 3\RMF into Documents\My Games\Age of Empires 3\RM3.
Image
User avatar
Belgium Asateo
Dragoon
Posts: 236
ESO: Asateo
Location: Belgium

16 Jun 2017, 12:09

done, but didn't help :s

another idea? all the maps are all over the place. RM123 RMF duno why game doens't see them...
User avatar
Belgium Asateo
Dragoon
Posts: 236
ESO: Asateo
Location: Belgium

16 Jun 2017, 12:10

omg shame on me, I just found a button that said 'costum maps'

clearly i'm new here.
Thx for the help
Tuvalu gibson
Gendarme
Posts: 5920
Location: USA

02 Jul 2017, 20:29

any plans for a 2560 x 1440 or any 2k support
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong, it felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it
User avatar
Czech Republic EAGLEMUT
ESOC Dev Team
Donator 01
Posts: 1684
ESO: EAGLEMUT
Location: [WPact]
Game: AoE Online

02 Jul 2017, 20:49

gibson wrote:any plans for a 2560 x 1440 or any 2k support

+1, this would be cool
Image

Forum Info

Return to “User-created Content”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests