User avatar
Netherlands MCJim
ESOC Media Team
Posts: 2465
ESO: MCJim
Location: The Netherlands

18 Jan 2018, 12:15

How to download the Age of Empires mod Wars of Liberty? Watch the tutorial below!

phpBB [video]


➤Link to the installer: viewtopic.php?f=414&t=13047

Wars of Liberty is a modification of the game with other civilizations, maps and buildings. Wars of Liberty is not made by Microsoft/Ensemble Studios and is not officially part of the game. The WarChiefs and The Asian Dynasties are official.

➤Official website: http://aoe3wol.com/index
➤Download link from the site: http://aoe3wol.com/download
➤Official YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UC0ZcTc ... PFHqkkcvAA
:food: AoE3 YouTube channel: http://www.youtube.com/jimleem1
:wood: AoE3 Twitch channel: http://www.twitch.tv/MCJim_
Australia HappyMooMoo
Musketeer
Posts: 75
ESO: HappyMooMoo

13 Feb 2018, 08:10

HELP PLZ.
Hey, the tutorials are all great and well for installing the mod but i think i have a really strange/unique issue.
I can download and install the mod perfectly fine but when i try to play WOL i all of a sudden get 4 error messages about missing various .dll files to be able to play it.

To be exact:
1:RockallDLL.dll
2:binkw32.dll
3:granny2.dll
4: deformerdlly.dll

This is a real shame because i'm only having to install this mod on my new laptop, and on my previous one it worked just fine and i immensely loved to play it.
User avatar
United States of America DayoftheNinja
Skirmisher
Posts: 155

13 Feb 2018, 18:23

Hey, HappyMooMoo! Do you by any chance own the steam version of AoE3? This is a common issue when WoL's files are installed directly into the Age of Empires III folder as opposed to Age of Empires III/bin. Hope that helps!
Australia HappyMooMoo
Musketeer
Posts: 75
ESO: HappyMooMoo

14 Feb 2018, 02:33

Thanks for the simple comment about the .bin installation Ninja. Its how i successfully did the installation on my old laptop.
I can now load up and play WOL just fine but there is still one minor side issue I've been having since first getting WOL.

My Romanian Home City is bugged, like i can't choose any new cards for it at all and am stuck with like a 15/25 deck for them whenever i try to play them.

If you could solve this or release some sort of fix to this issue that would be appreciated.
User avatar
Chile Jutlander
Musketeer
Posts: 54
ESO: ???????
Location: Chile

14 Feb 2018, 03:44

Romanian homecity will, sadly, stay bugged for the tournament :/
Australia HappyMooMoo
Musketeer
Posts: 75
ESO: HappyMooMoo

14 Feb 2018, 05:32

Sad :(

I've played Romania with the default deck before and it's so fun to swarm people with circus bears lol. Might have to wait next tournament for that :biggrin:

Forum Info

Return to “Information & Discussion”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest