User avatar
Austria KINGofOsmane
Jaeger
Posts: 2429
ESO: KINGofOsmane
Location: Walling Town
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 13:35

suspicious behaivor you guys kiddeing me ? i cant even open my game lol.....
Image
User avatar
New Zealand zoom
Gendarme
Posts: 6369
ESO: Funnu
Location: Ramadanistan
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 14:09

All according to Mankl's plan...
sudmakmak wrote:This patch Keshik don't have buff anti cavalry = noob patch2.0
and don't have nerf hard japan = noob patch2.0
because all more noob player at this patch = noob logic.
or they maybe have boyfriend.(japanese boyfriend fuck your ass them)
User avatar
Austria KINGofOsmane
Jaeger
Posts: 2429
ESO: KINGofOsmane
Location: Walling Town
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 14:10

why dont we just use fp1.2 launcher works good there without problems
Image
User avatar
New Zealand zoom
Gendarme
Posts: 6369
ESO: Funnu
Location: Ramadanistan
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 14:11

Reinstalling did not help me this time either. We're gonna need Seitz working double shifts on this one...
sudmakmak wrote:This patch Keshik don't have buff anti cavalry = noob patch2.0
and don't have nerf hard japan = noob patch2.0
because all more noob player at this patch = noob logic.
or they maybe have boyfriend.(japanese boyfriend fuck your ass them)
No Flag hi1221
Crossbow
Posts: 9
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 15:20

I get an error when trying to run the patch.
User avatar
No Flag Hagi
Dragoon
Posts: 358
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 15:30

Yeah, reinstalling doesn't solve the problem either.
I only use patch to watch recs, but it's a "suspicious behavior" lol
User avatar
Netherlands Jerom
Ex-Contributor
Donator 03
Posts: 11779
ESO: Jerom_
Location: Utrecht, The Netherlands
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 16:14

Im starting to suspect you guys having non English versions. Isnt that part of the data bar? Seems a lot of germans/frenchies are having the problem.

"When life give you incompetence, participate in the betting" - Jerom, winner of autumn betting, 2016
"but wer eyiu playig a gainst someone as magnificent as jerom? thats wha ti thogutb jerom is a beaaitful human being"- Mr_Bramboy
User avatar
No Flag Wuangaga
Lancer
Posts: 583
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 16:26

Jerom wrote:Im starting to suspect you guys having non English versions. Isnt that part of the data bar? Seems a lot of germans/frenchies are having the problem.

Isn't dicktator american?
Kappa best Kappa - Jerom 2015
And then everyone gets greedy and dies because we are selfish cunts. - Jerom 2015
No Flag deuxballesman
Dragoon
Posts: 315
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:07

What are the changes with version 1.00.4?
You have not set your flag, click to select your flag. Marco1698
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:10

It doesnt work for me either. Same problem (suspicious behavior etc) .
User avatar
Germany Lukas_L99
Lancer
Posts: 508
ESO: Lukas_L99
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:15

Yeah same here directly after I downloaded the new update, I don't use any mod, not even building rotator
User avatar
New Zealand zoom
Gendarme
Posts: 6369
ESO: Funnu
Location: Ramadanistan
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:24

I want my money back.

Oh wait...
sudmakmak wrote:This patch Keshik don't have buff anti cavalry = noob patch2.0
and don't have nerf hard japan = noob patch2.0
because all more noob player at this patch = noob logic.
or they maybe have boyfriend.(japanese boyfriend fuck your ass them)
User avatar
No Flag Hagi
Dragoon
Posts: 358
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:31

Jerom wrote:Im starting to suspect you guys having non English versions. Isnt that part of the data bar? Seems a lot of germans/frenchies are having the problem.


Mine came from UK and is in english. So, apparently not.
Edit : my OS is in english as well.
User avatar
France Kaiserklein
Jaeger
Posts: 3748
Location: Paris
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:34

hi1221 wrote:I get an error when trying to run the patch.


Maybe because you have hacks on your comp, who knows. I heard the fp team already got a notification that you tried to launch the patch while using cheats so...
"Interactive stream" !

Auch wenn du so weit weg bist, habe ich nur einen Traum: dich zu küssen, neben mir zu spüren und in meinen Armen zu halten.

Image
User avatar
Austria KINGofOsmane
Jaeger
Posts: 2429
ESO: KINGofOsmane
Location: Walling Town
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:54

Kaiserklein wrote:
hi1221 wrote:I get an error when trying to run the patch.


Maybe because you have hacks on your comp, who knows. I heard the fp team already got a notification that you tried to launch the patch while using cheats so...

at least he tried :D
Image
User avatar
Netherlands Jerom
Ex-Contributor
Donator 03
Posts: 11779
ESO: Jerom_
Location: Utrecht, The Netherlands
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 17:59

When googling I saw the databar mentioned in a thread about hotkey fixes. Could that be it for anyone of you guys?

"When life give you incompetence, participate in the betting" - Jerom, winner of autumn betting, 2016
"but wer eyiu playig a gainst someone as magnificent as jerom? thats wha ti thogutb jerom is a beaaitful human being"- Mr_Bramboy
User avatar
France Kaiserklein
Jaeger
Posts: 3748
Location: Paris
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 18:25

Jerom wrote:When googling I saw the databar mentioned in a thread about hotkey fixes. Could that be it for anyone of you guys?


I haven't changed anything to my files. And anyway, why would it start with the 1.04 version ? It should have been since the first release
"Interactive stream" !

Auch wenn du so weit weg bist, habe ich nur einen Traum: dich zu küssen, neben mir zu spüren und in meinen Armen zu halten.

Image
User avatar
Austria KINGofOsmane
Jaeger
Posts: 2429
ESO: KINGofOsmane
Location: Walling Town
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 18:26

moasbar said he deinstalled the game and then installed everything new and now it works for him strange
Image
User avatar
No Flag Hagi
Dragoon
Posts: 358
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 18:27

Jerom wrote:When googling I saw the databar mentioned in a thread about hotkey fixes. Could that be it for anyone of you guys?


Maybe, I changed a lot of hotkeys.
User avatar
No Flag Hagi
Dragoon
Posts: 358
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 18:28

Anyway, I sent the 3 .bar files to Musketeer925 (per his request) and we'll wait and see.
User avatar
Netherlands Jerom
Ex-Contributor
Donator 03
Posts: 11779
ESO: Jerom_
Location: Utrecht, The Netherlands
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 18:30

Kaiserklein wrote:
Jerom wrote:When googling I saw the databar mentioned in a thread about hotkey fixes. Could that be it for anyone of you guys?


I haven't changed anything to my files. And anyway, why would it start with the 1.04 version ? It should have been since the first release

Don't know. Just trying to see if there's any pattern in the people having the error at all. I don't really understand how the patch works exactly.

"When life give you incompetence, participate in the betting" - Jerom, winner of autumn betting, 2016
"but wer eyiu playig a gainst someone as magnificent as jerom? thats wha ti thogutb jerom is a beaaitful human being"- Mr_Bramboy
User avatar
Austria KINGofOsmane
Jaeger
Posts: 2429
ESO: KINGofOsmane
Location: Walling Town
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 18:56

moasbar solved it ^^ you have to delete all ui because the anti cheat system blocks it and remove defaultkeymapy.xml and it works :)
Image
User avatar
New Zealand zoom
Gendarme
Posts: 6369
ESO: Funnu
Location: Ramadanistan
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 20:37

MOESBAR BE PRAISED!

Please vouch for him somehow, Diarouga!
sudmakmak wrote:This patch Keshik don't have buff anti cavalry = noob patch2.0
and don't have nerf hard japan = noob patch2.0
because all more noob player at this patch = noob logic.
or they maybe have boyfriend.(japanese boyfriend fuck your ass them)
No Flag jsimons1289
Skirmisher
Posts: 196
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 20:55

Oops just PM'd Mitoe, but same issue for me with the data3.bar thingy.

I installed my game from a CD
User avatar
Finland princeofkabul
Howdah
Posts: 1065
ESO: Terkkson
Location: Cold ghettos of Malmö
  • Link to post
  • Quote

23 Nov 2015, 21:06

i got the same problem with dicktator_
LoOk_tOm: U think that can u the lag
Hazza54321: Go fking play mariokart seriously

Forum Info

Return to “ESOC Patch Discussion”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest