User avatar
New Zealand Orter
Crossbow
Posts: 1
ESO: Orter

28 Dec 2018, 19:13

The issue in question is that if I spawn an army with the 'Army Deploy' trigger, they spawn just fine, but I cannot command them to move to a place using the 'Army Move To Unit' trigger.
Relevant pictures included.
Attachments
2.png
2.png (438.38 KiB) Viewed 215 times
1.png
1.png (440.74 KiB) Viewed 215 times
:chinese: :export:
User avatar
Great Britain Interjection
Lancer
Donator 04
Posts: 972
ESO: Interjection
Location: United Kingdom

31 Dec 2018, 15:07

I had a look through how the official campaign handles these triggers and here's what I think your issue is:

You can't deploy your army and 'move to unit' in the same trigger. I think you need to deploy the army in one trigger then use 'fire event' to activate a separate trigger that moves it.

When you move your army to a unit make sure it's something invulnerable e.g., 'YP Pop Block Small'. Because if the unit dies then the trigger will stop working.

Hope that helps!
User avatar
Great Britain Interjection
Lancer
Donator 04
Posts: 972
ESO: Interjection
Location: United Kingdom

31 Dec 2018, 16:12

This scenario looks awesome btw, what is it!?
User avatar
Netherlands edeholland
ESOC Community Team
Donator 01
Posts: 3989
ESO: edeholland
Location: the cloud
GameRanger ID: 4053888

10 Jan 2019, 14:54

@Orter Did Inter solve your problem? Would be good to know for future reference.
Image

Forum Info

Return to “General”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests